Fynda smycken second hand

Secondhandsmycken 3

Smycken är något jag fyndat mycket. Både på loppisar och i second hand-butiker är det ganska lätt att hitta roliga smycken till vrakpriser. Här har jag samlat några av mina favoriter bland mina andrahandsfynd.

Ringen har jag gjort av en näverbrosch, använder inte brosch så mycket, men som ring åker den på både nu och då. Halsbandet längst ner till höger fick både jag och min kompis syn på samtidigt på en loppis, hon köpte det och gav det senare till mig (tack vännen), älskar det och använder det ofta. Kan tillägga att det kostade en femma plus att jag kostade på det en ny rem.

Älskar att fynda speciella smycken som man är ensam om, ett fantastiskt smycke kan göra susen för en i övrigt ”tråkig” outfit!

I love making second hand-finds when it comes to jewellery. A great piece of jewellery can make a ”dull” outfit stand out, and you’ll be the only one wearing it!