Höstens inredningstrender 2016 – Storblommiga tapeter

Då var det de storblommiga tapeternas tur i serien om höstens inredningstrender. Själv är jag helt kär i alla dessa fantastiska, drömmiga tapeter i de mest fantastiska färgkombinationer… Här kommer lite inspiration!

Storblommiga tapeter 1

Den här ljusa, romantiska tapeten kommer från Mr Perswall heter ”Blossom”. Helt underbar.

Storblommiga tapeter 2

Lägg märke till hur den liknar en textil, toppbetyg på den!

Storblommiga tapeter 4

Lite mörkare och murrigare är ”Midnight Garden” från House of Hackney. Finns att beställa hos Engelska Tapetmagasinet.

Storblommiga tapeter 5

Den här tapeten har vi sett i inredningssammanhang en hel del, ”Palm Jungle” heter den och finns också att beställa hos Engelska Tapetmagasinet.

Storblommiga tapeter 6

Den finns i åtta fina färgställningar. Gillar den skarpt.

Storblommiga tapeter 7

Krispigt fräsch är tapeten ”Garden” från Rebel Walls, som även finns som tyg.

Storblommiga tapeter 8

Den här milda tapeten med både blommor, fåglar och fjärilar kommer från Decor Maison och heter ”Eden”. Den kan man bland annat beställa på Lovely Home.

Storblommiga tapeter 9

Slutligen vill jag visa den enda storblommiga tapet jag har hemma (ännu…), som heter ”Bouquet” och finns att köpa hos Photowall. Den har suttit uppe i mitt vardagsrum ganska precis ett år nu, och jag tycker fortfarande att den är fantastisk! Jag var lite orolig över att jag fort skulle tröttna på den när jag satte upp den, men än kan jag sitta och titta på den och hitta nya små detaljer…