Ilse Crawford – en favorit

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Den fantastiska fototapeten heter Bouquet och kommer från Photowall, kattbädden under bänken har jag klickat hem från Supercats webbshop.

Ingen har väl missat Ilse Crawfords samarbete med IKEA med kollektionen SINNERLIG, som både vunnit priser, synts i så gott som alla inredningstidningar och som också blev favorit hos oss konsumenter. Själv köpte jag bänken som jag använder till att ha TV:n på, älskar kork. Hade tänkt klä en hel vägg med kork faktiskt, men ändrade mig i sista stund… En kabellåda med lock i kork inhandlade jag dock att gömma alla fula kablar i.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Rumsgranen står i en tygkorg som jag köpt på JTs Butik AB här i Skellefteå.

Den gröna, fina rumsgranen har överlevt tre jular nu och växer en bit varje år, fantastiskt lättskött. Korgstolen känner ni säkert igen, den är också från IKEA och heter STORSELE. Älskar att sammet kommit tillbaka, har köpt mig ett par kuddar i olika färger. Faktiskt har jag också köpt en mörkgrå sammetsgardin till sovrummet, jag återkommer om den i ett annat inlägg framöver.

Ilse Crawford 1
”A Frame for Life” kan du bland annat beställa här.

På önskelistan till jul stod den här boken; ”A Frame for Life”, som handlar om Ilse Crawfords inredningsfilosofi. Tydligen hade jag varit snäll, för nu ligger den på mitt köksbord. Än har jag inte läst hela men jag bläddrar, kollar på bilder och läser lite här och där. Någon dag ska jag ta mig igenom hela boken, men det är liksom lite gött att ha en del kvar…

Ilse Crawford 2

I’m sure you have all seen Ilse Crawford’s collection for IKEA; SINNERLIG. The collection has won awards, been seen in most interior decoration magazines and it has also become a favourite with us customers. I bought the bench to have my TV on, love cork. I actually had plans on decorating a whole wall with cork, but I changed my mind at the last minute… I did invest in a box for the cables with a lid made of cork though.

On my wishlist for Christmas I had put this book; ”A Frame for Life”, which is about the interior decoration philosophy of Ilse Crawford. Apparently I had been good, now the book is laying on my kitchen table. I haven’t read all of it yet, it’s kind of nice to have some left to long for…