Inred med naturfotografier

Fotografi som konstart ser vi mycket av nu och speciellt naturfoton kommer upp på våra väggar i allt större omfattning. Egentagna foton, specialbeställda tavlor eller köpt konst. Det är bara att välja.

naturfoton-13
Skellefteåföretaget Printler har en stor bildbank med fantastiska naturfoton som man kan beställa i olika format och material.

naturfoton-14

De säljer enbart fotokonst från svenska fotografer, som visar hur vackert Sverige faktiskt är.

naturfoton-11

Desenio har väldigt mycket posters till bra priser. Dessa drömska naturbilder, som gör sig fint mot den mörka väggen är ett par av dem.

naturfoton-5

Här kommer en bild till från Desenio, där man enkelt skapat en finstämd plats med posters med naturmotiv. De har väldigt många bra inspirationsbilder på tavelväggar på sin hemsida om man behöver lite vägledning på den fronten.

naturfoton-15

Nordic Design Collective har en massa spännande prints. Bland annat de här som är gjorda av fotografens egna digitala och analoga originalfotografier och bearbetade i photoshop.

naturfoton-17

Eller varför inte fota finaste voffsingen och hänga på väggen.

naturfoton-7

Vill man gå ”all in” sätter man upp en fototapet. Finns hur många som helst att välja bland på bland annat Photowall, Mr Perswall, Tapetstore och Scandiwall.

naturfoton-mina-3

Hemma hos mig kommer det upp fler och fler naturfoton. Det här har jag tagit själv i vintras när jag promenerade längs Skellefteälven. Jag skrev ut fotot i svartvitt på fotopapper och satte i en guldklämma bara.

naturfoton-mina-1

Här har jag gjort egna tavlor med passepartouter i plywood till mitt sovrum. Fotona har jag specialbeställt i de mått jag ville ha på Dinprint.

naturfoton-mina-2

I badrummet måste man ju också ha tavlor att se på när man sitter och filosoferar. Fotona tog jag i somras vid mitt gamla barndomshem och de är utskrivna på fotopapper på min skrivare bara. De fick ramar från Clas Ohlson som jag sprayat grå. Enkelt så.