Zebror, sjöhästar, giraffer och svanar

 

IMG_0189 (2)
Lampan är från IKEA och förvaringsboxen är köpt på JTs Butik AB.

Efter jul kände jag att jag ville ha något helt annat än de kökshandduk-liknande längderna i vitt och rött som hängt i köket hela julen. Så då beställde jag det här tyget; Safari Club designat av Lisa Bengtsson 2013, som jag varit sugen på länge och sydde en roll-up gardin. Jag blev väldigt nöjd och kan nästan inte titta mig mätt på alla djur, snäckor och pärlor i gardinens mönster. I stället för knytband i tyg använde jag mig av läderband som flörtar med kökshandtagen.

IMG_0192 (2)

Eftersom jag bor i hyresrätt, men ändå ville fixa till köket lite när jag flyttade in, bytte jag ut bland annat ut de tråkiga trähandtagen på luckor och lådor till egentillverkade i läder. Blev ett riktigt lyckat lyft tycker jag. De avskavda hörnen och fläckarna på luckorna bjuder jag på…

IMG_0185 (2)

After Christmas I felt for a change in the kitchen, so I ordered a fabric I have had my eyes on for a while; Safari Club designed by Lisa Bengtsson. I love all the animals, pearls and shells in the pattern! Instead of drawstrings in fabric I used leather bands to match my kitchen handles I made myself.